Waarom Dierenpension De Broekhorst

Ons gerenommeerde dierenpension bestaat sinds 1987 en is daarom al jaren het vertrouwde adres voor opvang van honden en katten.
Het terrein is aan alle kanten omgeven door beschermde natuurgebieden. Dit betekent, dat uw huisdier in alle rust zijn verblijf bij ons doorbrengt. We zorgen voor gezonde voeding en prima verzorging, maar regelen ook een geschikt vakantiemaatje voor uw hond door goed te beoordelen welke honden het beste bij elkaar passen. Door onze werkwijze hebben we bij veel hondenbezitters een goede naam opgebouwd.

Het pension is zeer centraal gelegen in het midden van Nederland nabij de A50 en de A12. Onze klanten komen dan ook vanuit heel Nederland, onder andere op weg naar hun vakantieadres. Velen hebben graag een eindje rijden over voor een vertrouwd logeeradres. U kunt uw huisdier bij ons brengen als u op vakantie gaat, maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor dag of weekendopvang. Daarnaast hebben wij ook dagopvang voor mensen die alleen overdag oppas en verzorging van hun hond of kat nodig hebben.

Wij zijn het hele jaar door geopend!