Kattenpension

Katten verblijf

Voor de katten hebben wij drie ruime cattery’s met veel licht en natuurlijk zijn deze goed verwarmd. In één cattery brengen wij ongeveer 10 katten onder. Er wordt gekeken naar de karakters van de katten, en of deze samen met andere katten kunnen verblijven. In de cattery’s bevinden zich verschillende speeltjes, krabpalen en andere attributen. Voor elke kat is er een apart mandje, zodat alle katten een eigen plekje hebben.

Als een kat voor het eerst bij ons komt logeren, wordt deze eerst apart geplaatst zodat wij er zeker van zijn dat hij/zij goed eet en drinkt. Zodra wij hiervan zijn overtuigd, mag hij vrij spelen in een van de cattery’s, en daar de rest van zijn verblijf doorbrengen samen met de andere katten. ‘s Ochtends wordt alles goed schoongemaakt, de kattenbakken geleegd, de kleedjes uitgeklopt en er wordt lekker geknuffeld en gespeeld. 
In de verblijven staan meerdere kattenbakken en er staan altijd droge brokjes en vers water klaar. Ook krijgen zij elke ochtend een eigen schaaltje blikvoer. Heeft uw kat een speciaal dieet? Dan is het verstandig dit even aan ons te melden en het voer mee te geven.

Voorwaarden

Katten dienen de volgende inentingen te hebben gehad:

Kattenziekte: 1x per jaar
Niesziekte: 1x per jaar

Om er zeker van te zijn dat uw kat goed geënt is, kunt u contact op nemen met uw dierenarts.

Poezen dienen gesteriliseerd te zijn, katers gecastreerd, tenzij zij nog te jong hiervoor zijn, als zij in ons pension verblijven.

Belangrijk: Alle inentingen dienen minimaal 14 dagen van tevoren zijn gegeven! 
En vergeet bij het brengen van uw huisdier het inentingsboekje niet!