Hondenpension

Honden verblijf
Onze ruime hondenkennels zijn voorzien van een binnen en een buitenkennel, waar de honden met z’n tweeën of drieën worden ondergebracht. Wij plaatsen de honden bij elkaar op basis van grootte, karakter, leeftijd en geslacht, zodat elke hond het goed met zijn kennelmaatjes kan vinden. Op ons terrein bevinden zich ook nog acht ruime speelvelden waar ze diverse keren op de dag mogen spelen met hun kennelmaatjes.

Voeding
Wij voeren vanaf 1 juli 2023 voeren wij Bewi Dog in twee varianten.
We voeren de variant ‘Basic’. Deze variant is geschikt voor de volwassen hond met normale activiteit.
Voor kleine en middelgrote honden voeren we de variant ‘Mini sensitive’. Deze variant is geschikt voor volwassen honden van kleine en middelgrote rassen.
Mocht het beslist nodig zijn kunt u het eigen voer van uw hond of kat meegeven. Vanwege de extra werkzaamheden die het kost om eigen voeding voor de dieren te bereiden rekenen wij daar vanaf 1 oktober 2023 een vergoeding voor. De kosten daarvan vindt u terug bij de tarieven.


Dagopvang
Zoekt u overdag opvang voor uw sociale hond minimaal één keer per week? Dan kunt u gebruik maken van onze dagopvang zeven dagen per week. De openingstijden hiervoor zijn van 7.30 uur tot 11.00 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Wandelservice
Als extra service kunt u uw hond laten genieten van een dagelijkse groepswandeling in het nabijgelegen natuurgebied.

Voorwaarden

  • Uw hond dient geldig te zijn ingeënt tegen Hondenziekte, ziekte van Weil en Parvo-virus (oftewel de wettelijke entingen) plús de kennelhoest. Het is verplicht om bij elk verblijf het vaccinatieboekje mee te nemen.
  • Heeft u een titerbepaling uit laten voeren? Dan kunnen we op basis van het rapport van de dierenarts beoordelen of dit voldoende dekkend is. Let op: het blijft belangrijk om uw hond jaarlijks tegen de ziekte van Weil en Kennelhoest te blijven vaccineren. 
  • Pups dienen te zijn gevaccineerd op zes, negen en twaalf weken. Ze zijn van harte welkom in ons pension drie weken na de laatste entdatum.
  • Verder gaan wij ervan uit dat u uw huisdier vrij van vlooien of andere parasieten bij ons onderbrengt.
  • Wij spreken met elke nieuwe klant een (betaalde) proefdag af.
  • In vakantieperiodes worden er geen honden aangenomen die alleen in een kennel geplaatst moeten worden.
  • In vakantieperiodes worden er geen loopse teven aangenomen. Kiest u ervoor een reservering te plaatsen met het risico dat uw hond loops wordt, valt de annulering van de reservering binnen de annuleringsvoorwaarden.
  • Wij adviseren u vooraf onze Algemene Voorwaarden door te lezen. Hierin vindt u ook onze annuleringsregeling.