Hondenpension

Honden verblijf

Onze ruime hondenkennels zijn voorzien van een binnen en een buitenkennel, waar de honden met z’n tweeën of drieën worden ondergebracht. De kennels hebben alle daglicht en zijn goed verwarmd. 
Elke hond krijgt van ons een eigen mand en een dekentje. Wij plaatsen de honden bij elkaar op basis van grootte, karakter, leeftijd en geslacht, zodat elke hond het goed met zijn kennelmaatjes kan vinden!

Speciaal voor de honden zijn er 8 heerlijke speelweides waar zij meerdere malen per dag op worden losgelaten en met elkaar kunnen spelen. 
U hoeft zich dus echt niet schuldig te voelen dat u uw hond bij ons achterlaat. Honden zijn van nature roedeldieren en vinden het heerlijk om de hele dag met soortgenoten te verblijven en te spelen.

Dagopvang

Ook voor de honden van wie baasjes vaak hele dagen werken, heeft Dierenpension De Broekhorst een oplossing. De dagopvang. Het werkt in principe hetzelfde als een crèche, voordat het baasje naar het werk gaat brengt hij de hond naar de Broekhorst, en kan deze na het werk weer ophalen. Ook de hond heeft zo een leuke dag, want wat is er nou mooier dan de hele dag met andere honden spelen?

Honden die voor dagopvang worden gebracht, mogen vanaf half 8 ‘s ochtends gebracht worden, en tot 6 uur ‘s avonds gehaald worden. Het inentingsboekje van de hond blijft op het pension, zodat het ‘s ochtends en ‘s avonds alleen een kwestie van brengen en halen is. U kunt zelf beslissen of u wilt dat uw hond gevoerd word. 
Een nachtje blijven slapen is ook geen probleem, als u dat bij het brengen even vermeld.

Let wel op: In de schoolvakanties is het pension vaak al volgeboekt! Dus wilt u uw hond dan laten logeren, leg dat dan ruim van tevoren vast! 

Haal- en breng service

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw hond door ons op te halen en weer thuis te brengen voor structurele dagopvang. Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen met het dierenpension.

Hondentraining en wandelservice

Wij verzorgen ook hondentrainingen. De hondentraining is specifiek afgestemd op uw wensen en uw hond. Onze trainer is gediplomeerd.

Deze op maat hondentrainingen zorgen voor snel en blijvend succes.

Luistert uw hond slecht?
Blaft uw hond altijd tegen bezoek?
Trekt uw hond altijd aan de lijn bij het uitlaten?

Vraag onze trainster om advies.

Tijdens het verblijf krijgen honden de mogelijkheid om meermaals per dag op een veld te hollen en spelen. 
Wij kunnen echter ook met uw hond wandelen in het prachtige natuurgebied De Noordberg en Jufferswaard.

Vraag vrijblijvend naar onze voorwaarden

Voorwaarden

Ter bescherming van het dier zelf en onze overige gasten, zijn voor het verblijf in ons pension de volgende wettelijke entingen verplicht:

– Hondenziekte: 1x per 2 jaar 
– Parvo + Weill: 1x per jaar 
– Neusdruppelvaccinatie : 1x per jaar (kennelhoest)

Om er zeker van te zijn dat uw hond goed geënt is, kunt u contact opnemen met uw dierenarts.

Honden jonger dan 14 weken kunnen in verband met besmettingsgevaar nog niet door ons geplaatst worden. 
De meeste puppy’s krijgen de laatste enting met 12 weken, 2 weken NA deze enting, zijn zij volledig beschermt, en mogen ook zij in ons pension verblijven.

Belangrijk: Alle entingen dienen minimaal 14 dagen van te voren zijn gegeven! En vergeet bij het brengen van uw huisdier het inentingsboekje niet!

Verder gaan wij ervan uit dat u uw huisdier vrij van vlooien of andere parasieten bij ons onderbrengt.
Mocht u dier medicatie nodig hebben, dan is dat geen probleem. Als u zelf de medicijnen meegeeft, zorgen wij ervoor dat uw hond deze op vastgestelde tijden binnenkrijgt. Hetzelfde geldt voor eigen voer. 
Mocht uw hond een speciaal dieetvoer nodig hebben dan kunt u dit het beste zelf meegeven, dan wordt er door ons gezorgd dat hij zijn dagelijkse portie daarvan krijgt.

Voer

Wij voeren standaard Royal Canin Selection Croc of High Energy. Voor de actievere of wat oudere honden beschikken wij ook over Prins Standaard, Prins Senior en Diner

In het hoogseizoen zijn wij genoodzaakt om loopse teven te weigeren. Buiten het hoogseizoen is het geen probleem. Moet de hond in de periode van een verblijf misschien loops worden, is het verstandig dit bij de reservering even te vermelden, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.