Hondenpension

Honden verblijf

Onze ruime hondenkennels zijn voorzien van een binnen en een buitenkennel, waar de honden met z’n tweeën of drieën worden ondergebracht. Wij plaatsen de honden bij elkaar op basis van grootte, karakter, leeftijd en geslacht, zodat elke hond het goed met zijn kennelmaatjes kan vinden. Op ons terrein bevinden zich ook nog acht ruime speelvelden waar ze diverse keren op de dag mogen spelen met hun kennelmaatjes.

Voeding

Wij voeren Royal Canin in verschillende varianten. Mocht het beslist nodig zijn kunt u het eigen voer (brokken of vers vlees) van uw hond meegeven.

Dagopvang

Zoekt u overdag opvang voor uw sociale hond minimaal één keer per week? Dan kunt u gebruik maken van onze dagopvang zeven dagen per week. Dit hoeven geen vaste dagen te zijn. De openingstijden hiervoor zijn van 7.30 uur tot 11.00 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Haal & brengservice

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw hond door ons op te halen en weer thuis te brengen voor structurele dagopvang wanneer u in de gemeente Renkum woont. Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen met het dierenpension

Wandelservice

Als extra service kunt u uw hond laten genieten van een dagelijkse groepswandeling in het nabijgelegen natuurgebied.


Baas & hond training


Ervaart u problemen in het gedrag van uw hond? Wij bieden voor pensionklanten privé trainingen aan door een kynologisch instructeur.

Voorwaarden

  • Uw hond dient geldig te zijn ingeënt tegen Hondenziekte, ziekte van Weil en Parvo-virus (oftewel de wettelijke entingen) plús de kennelhoest. Het is verplicht om bij elk verblijf het vaccinatieboekje mee te nemen.
  • Heeft u een titerbepaling uit laten voeren? Dan kunnen we op basis van het rapport van de dierenarts beoordelen of dit voldoende dekkend is. Let op: het blijft belangrijk om uw hond jaarlijks tegen de ziekte van Weil en Kennelhoest te blijven vaccineren. 
  • Pups dienen te zijn gevaccineerd op zes, negen en twaalf weken. Ze zijn van harte welkom in ons pension drie weken na de laatste entdatum.
  • Verder gaan wij ervan uit dat u uw huisdier vrij van vlooien of andere parasieten bij ons onderbrengt.
  • Wij spreken met elke nieuwe klant een (betaalde) proefdag af.