Over ons

Erica de Jong en John Machielse

Ons gerenommeerde dierenpension bestaat sinds 1987 en is daarom al jaren het vertrouwde adres voor opvang  van honden en katten. Ik woon samen met mijn partner op het ruime terrein, waar het dierenpension gelegen is. Naast ons staat een deskundig team van medewerkers.

Esther van Woerdekom

Al als jong meisje was ik veel in het plaatselijke asiel te vinden als vrijwilligster. Eerst om met de honden te wandelen, later elke zaterdag om de honden te verzorgen. Dat was mijn grootste hobby. Toen ik op mezelf ging wonen vonden twee oud-asielhonden hun thuis bij mij. Dat was een begin van een lange reeks eigen honden. Jaren heb ik ook lesgegeven voor met name puppygroepen en puberhonden, ook daar had ik enorm veel plezier in.

Vanaf 2017 ben ik te vinden op De Broekhorst als bedrijfsleider. Het is mijn passie om te zorgen dat elke hond en kat die aan onze zorg wordt toevertrouwd een veilige en prettig onderkomen bij ons vindt.

Irene van Woerdekom
Mijn naam is Irene van Woerdekom en ben sinds 2019 werkzaam bij de Broekhorst. Mijn hond Stip neem ik altijd mee naar het werk. Zij is een kruising Boxer/Labrador met Australian Shepherd. Ook heb ik nog een Boxer genaamd Poppy. Zij is wat ouder en gaat af en toe mee.

Ik kan enorm genieten van de verschillende karakters van de honden, ze maken me elke dag wel aan het lachen met hun eigenzinnigheden, daarnaast vind ik het fijn om te kijken wat ze nodig hebben zoals een extra kleed voor een oudere hond, een energieke hond langer laten spelen en even rustig ‘kletsen’ en knuffelen met een hond die nog moet wennen.

Naast mijn werk bij de Broekhorst heb ik mijn eigen bedrijf Hondenblik. Ik coach mensen met inzet van de hond. De hond fungeert als co-coach en geeft feedback door haar houding en gedrag.

In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen met mijn honden en neem dan lekker koffie mee voor onderweg.

Carolien Otter

Mijn naam is Carolien Otter en ik ben de hondentrimster van het pension. Ik ben sinds 2011 werkzaam bij De Broekhorst. Eerst als weekendhulp en na mijn opleiding als vaste dierverzorger. Een aantal jaren terug kreeg ik de kans om de opleiding tot hondentrimster te gaan volgen. Nu werk ik twee dagen als hondentrimster bij De Broekhorst.

Mijn poedel Belle neem ik altijd mee naar het werk. Zij is gezellig de hele dag in de trimsalon. Ik ben een echt dierenmens. In mijn vrije tijd ben ik bezig met mijn paard en hoe het kan het ook anders; knip ik graag mijn eigen poedel.

Kailey Nouwens

Mijn naam is Kailey Nouwens en ik ben al bijna twee jaar werkzaam bij De Broekhorst als weekend/vakantiehulp. Zelf ben ik altijd opgegroeid met honden en daarom vind ik dit werk echt fantastisch. Dieren zijn echt mijn passie! Naast het werken bij De Broekhorst wandel ik het liefst in het bos met mijn honden en doe ik leuke dingen met vrienden.

Cora Wagenaar

Mijn naam is Cora Wagenaar. Met mijn partner Frank woon ik samen met onze drie Beaucerons, katten, Fell pony’s, schapen, kippen en eenden in Angeren. Na mijn vierjarige opleiding dierverzorging te Barneveld ben ik acht jaar werkzaam geweest bij de vorige eigenaar van Dierenpension De Broekhorst daarna heb ik vijftien jaar een eigen hondenuitlaatservice gehad in de gemeente Lingewaard.

Sinds 2017 ben ik weer werkzaam bij De Broekhorst en geef ik iedere week puppyles op de hondenschool. Honden zijn mijn passie en ik vind het heerlijk om met ze te werken. In mijn vrije tijd kun je mij en mijn beaucerons vinden op hondenshows en volg ik regelmatig workshops  en detectielessen met ze. Af en toe fokken wij een nestje met dit bijzondere ras en zijn wij altijd lekker druk met de dieren bij ons thuis.

Dessie van Outvorst

Mijn naam is Dessie en ik ben sinds maart 2020 werkzaam als dierverzorger bij de Broekhorst. Als klein meisje al wilde ik later graag met dieren werken. Ik ben dan ook erg blij dat ik van mijn liefde voor dieren mijn beroep heb kunnen maken. Zelf heb ik een lieve hond genaamd Elmo, die we uit het asiel hebben geadopteerd. Helaas is hij onlangs overleden, we missen hem nog iedere dag!

Caitlin Lekatompessy

Mijn naam is Caitlin, ik ben 21 jaar. Ik liep in 2016 mijn eerste stage bij De Broekhorst. Ik ben toen gevraagd om weekend hulp te worden en sinds vorig jaar ben ik afgestudeerd met mijn opleiding dier en management en werk ik ook doordeweeks bij De Broekhorst. Ik ben gek op honden en katten, zelf hebben wij helaas geen hond maar wel twee hele lieve katten. Naast het werken in het pension ben ik bezig met de trimopleiding. In mijn vrije tijd ben ik nog actief als dierenoppas aan huis. Kortom ik heb het liefst de hele dag dieren om me heen.