Over ons

Erica de Jong en John Machielse

Ons gerenommeerde dierenpension bestaat sinds 1987 en is daarom al jaren het vertrouwde adres voor opvang  van honden en katten. Ik woon samen met mijn partner op het ruime terrein, waar het dierenpension gelegen is.

Naast ons staat een deskundig team van medewerkers;

  • Bedrijfsleider – Angela
  • Assistent bedrijfsleider – Danitsia,
  • Vaste medewerkers – Cindy, Katerina, Sanne, Simone
  • Oproepkracht/ vakantiekracht – Leia

Angela

Ik ben sinds juni 2022 de bedrijfsleider van Dierenpension De Broekhorst. Ik woon samen met mijn man en onze Oudduitse herder Jessie.
Mijn eerste hond kreeg ik toen ik 4 jaar oud was en ik kan me geen leven zonder hond voorstellen.
Jessie en ik houden van wandelen, speuren, hersenwerk en we vinden het leuk om aan een dogsurvival mee te doen. Eigenlijk vinden we het vooral leuk om samen bezig te zijn.
Zelf vind ik het best lastig als onze hond ergens gaat logeren maar ik breng haar in het volste vertrouwen wanneer ik weet dat ze goed verzorgd wordt. Vanuit dat gevoel zal ik mijn best doen om het verblijf van alle dieren zo prettig te maken dat ze graag weer komen logeren en de baasjes ze met een gerust hart bij ons brengen.

Danitsia

Mijn naam is Danitsia, ik ben sinds maart 2022 werkzaam als medewerker bij dierenpension De Broekhorst.

Van jongs af aan ben ik al gek op dieren, daardoor wist ik al snel dat ik later met dieren wilde werken. Toen ik opgroeide heb ik altijd dieren om mij heen gehad. Op dit moment heb ik 2 honden en een paard; Diesel, Sjors en Djoy.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin en ga met plezier naar mijn werk!

Cindy

Mijn naam is Cindy, ik ben sinds Mei 2022 werkzaam als dierenverzorgster bij De Broekhorst. Ik woon samen met mijn dochter en zoon, Rolien de Jack Russel en de lieve katten Koos en Kado.

Van jongs af aan ben ik gek op dieren, was altijd op de manege te vinden en liet alle honden uit de buurt uit.

Ik heb jarenlang vol passie met dieren gewerkt.  Eerst met dolfijnen en zeeleeuwen, later in een dierenasiel.  

Ik ben supergelukkig dat ik, na een tijd ander werk te hebben gedaan, weer met dieren kan werken en ga na een werkdag met een glimlach naar huis.

Katerina

Ik ben Katerina en ik kom uit Griekenland
Ik heb 2 honden en een kat die ik allen gered heb van de straat, Buddy en Minnie en de kat Freddie.
Ik heb economie gestudeerd en een apothekers opleiding afgerond maar mijn passie is honden.
De liefde en energy dat ik van honden krijg, krijg ik niet van andere activiteiten.
De laatste 15 jaar als hondenredder in Griekenland heb ik honderden honden, puppies, oudere honden gered, verzorgd en geadopteerd.
Ik heb deelgenomen aan seminars over eerste hulp bij honden, fysiology van honden, training geven aan honden en ook een opleiding gevolgd voor Bach remedies en reiki voor dieren.
Sinds november werk ik bij de dierenpension de Broekhorst in en ik ben gelukkiger dan alle andere banen die ik heb gehad.
Ik word altijd vrolijk en vind het erg fijn om in de omgeving van honden te zijn.

Sanne

Mijn naam is Sanne. Ik heb zelf 1 hond, 2 katten en 2 konijnen. Tijdens mijn opleiding dier en management in Barneveld heb ik stage gelopen in Spanje bij een hondenopvang. Hier heb ik gezorgd voor verwaarloosde honden en katten. Hier ben ik er achter gekomen dat werken met honden en katten echt bij mij past en waar mijn passie ligt.

Ook heb ik stage gelopen bij dierenpension de Broekhorst. Na  mijn stage kon ik hier blijven werken en dat is erg fijn.

Simone

Mijn naam is Simone, samen met mijn dochtertje ben ik wonend in Elst. Vanaf 9 oktober 2022 begin ik als medewerker bij dierenpension de Broekhorst.

Ik heb zelf twee poezen Amy en Bibi, een hond Snowy en een edelpapegaai Paco.

Hiervoor was ik bezorgster bij een supermarkt, maar wilde toch het liefst met dieren werken. Ik wandel graag in het bos om de natuur te fotograferen en dan gaat Snowy natuurlijk ook lekker mee. 

Leia

Mijn naam is Leia. Ik zal in de meivakantie en zomervakantie werkzaam zijn bij dierenpension De Broekhorst.

Ik heb zelf 3 hondjes Angel, Lara en Bibi en een paard Zack. Van kinds af aan heb ik een grote liefde voor dieren en is het mijn droom om Dierenarts te worden. Mijn plan was om Diergeneeskunde te gaan studeren, maar door omstandigheden ben ik terecht gekomen bij de opleiding Paraveterinair dierenartsassistent sprint. Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar en heb ik voor school al stage mogen lopen bij dit pension wat ik super leuk vond.
Ik heb daarom ook enorm veel zin om te komen werken!